Hallo, wij zijn De Babbelhoek. De server is opgericht met als doel om een actieve en gezellige Nederlandse chatcommunity te worden op Discord. Het is een leuke, actieve & gezellige server waar iedereen van harte welkom is uit zowel Nederland als België zonder leeftijdscategorie.

Je kunt het volgende vinden bij ons:

--> ? Diverse algemene chatkanalen zoals een sporthoek, muziekhoek, quoteshoek, hulphoek, humorhoek & fotohoek. --> ? Verschillende serverspellen zoals: Virtual Fisher, Akinator, UnbelievaBoat, Idle Miner, Woordenkettingspel & Woordassociatiespel. --> ? Verschillende spraakkanalen zijn er aanwezig zodat jullie daarin gezellig kunnen kletsen. Ook kan er muziek geluisterd worden met de muziekbots die op onze server aanwezig zijn. --> ? Leuke (speciale) rollen voor alle serverleden. --> ? Bijna elk weekend een evenement waar ieder serverlid aan kan deelnemen. --> ? Gezellige, actieve & rechtvaardige teamleden. --> ? Een ticketsysteem voor onder meer serverpartnerschap. --> ❗ Een 16+hoek voor de speciale onderwerpen die niet voor kinderen bestemd zijn. --> ✅ En nog véél meer mogelijkheden!

Wij hopen dat je lid wordt van onze prachtige server en een mooie tijd gaat beleven. Alvast veel plezier in De Babbelhoek! ;-)

Similar servers you might like: